Kovico, een accountants-kantoor met familiale aanpak

Koen Bekaert en Saskia De Keulenaer leiden het kantoor, en worden daarbij geholpen door een team van deskundige medewerkers. In het kantoor staat een familiale aanpak bovenaan, waarbij advies op maat elke dag opnieuw de norm is. Zo leveren ze met een persoonlijke aanpak kwalitatieve resultaten voor elke klant.

Het kantoor is in het verleden uitgebreid geweest met accountantskantoor Sterkendries. Na deze overname is Saskia De Keulenaer mee toegetreden als vennoot.

Ons verhaal

In 2008 richtte zaakvoerder Koen Bekaert boekhoudkantoor Kovico op. Later werd de zaak uitgebreid met accountantskantoor Sterkendries. Op dat moment evolueerde het boekhoudkantoor tot Fiduciaire Kovico, waar klanten niet alleen terecht kunnen voor boekhoudkundig advies, maar ook bijgestaan worden op sociaal en juridisch vlak. In XXX stapte ook Saskia De Keulenaer in de zaak als vennoot.

Onze klanten

Het klantenbestand van Fiduciaire Kovico bestaat uit een mix van zelfstandigen, bedrijfsleiders, vrije beroepen en KMO’s. Van artsen tot horeca-zaken, van kleine zelfstandigen tot middelgrote bedrijven met een eigen boekhoudafdeling: we staan elke klant bij op maat van hun noden, vragen en mogelijkheden.

Onze visie

We streven ernaar elke klant een tot in de puntjes verzorgde boekhouding te bezorgen, zonder daarbij het welzijn van onze medewerkers uit het oog te verliezen. Een goede work-life balance staat dan ook bovenaan de prioriteitenlijst. Dat betekent concreet dat we er door ijzersterke planning en doorgedreven digitalisering zelfs in de drukste periodes voor zorgen dat zowel werkdruk als overuren tot een minimum beperkt worden.